28122010

Så var julen över och det nya året närmar sig.
Juldagen firades lugnt hemma då N var och fortfarande är sjuk. Feber, över 38 grader varje dag.. Påminner mig lite om då jag var sjuk i vecka, så det återstår bara 3 dagar för N innan han blir frisk...suck.

Men julgubben var otroligt snäll i år så det njuter jag länge på, t.ex. gjorde jag det idag då jag var och använde mitt presentkort till frissan Angelina Davini. Håret gick från blont till rött. En radikal förändring, men jag storm trivs.

Hade träff med en kär gammal vän och föredetta arbetskamrat som hade hittat hem från vårt grannland i väst. Det var kul och det blev mycke snack, tanken var att det skulle bli en kaffe men istället möttes vi i kp och kom inte längre än det, men det var kul det med.

Kvällen har jag och N spenderat med att se på vidoer från då bröderna P var små och det var roligt att kunna se hur de stora pojkarna var som små.

Imorgon skall jag ut på stan med mor och syster, byta en julklapp och handla lite inför nyårsfirandet. Som för min del tror jag går av stapeln i gammelboda.

Nu är det dags att gå och sova så man är redo för en ny dag imorgon!


"Barndomen är en lycklig tid - i efterhand"

"Det finns alltid en stund i barndomen då en dörr öppnas och släpper in framtiden."

2212010

Idag har jag gjort dagens goda gärning, jag har nämligen gett blod.
Det var min fjärde gång nu sedan J introducerade det för mig någon gång i gymnasiet. Tycker det är en god gärning som man kan göra och det är ju inte en så stor sak. Har aldrig haft problem med det förut men den här gången tänkte det nästan gå dåligt. Har aldrig förr svimmat men syster som börjar bli expert på området har berättat att först far hörseln, man hör inte riktigt vad de säger omkring en och sedan blir allt svart och till sist tuppar man bara av. Det började med att jag började känna mig illamående och sedan var det som om någon skulle ha ha satt något för mina öron, som tur var jag klar då och då kvinnan frågade hur jag mådde svarade jag bara att det var snurrigt.
Men de lade mig direkt att ligga rak och benen upp, det är konstigt hur ett så enkelt trick kan vara så effektivt.
Sen fick jag bara ligga där en lite längre stund, men måst erkänna att jag känt av det resten av dagen, är konstigt trött och ingen ork att röra mig någon längre stund.
Orkade trots det ta mig till santa fé där vi skulle träffas för att äta middag och snacka. Efter många om och men hade dessutom alla möjlighet att komma så det var ju extra kul. Blev mycke skratt och konstiga diskussioner, sådär som det brukar bli när det ena leder till det andra...
Var även förvånad att så många faktiskt går ut på en onsdag, har själv aldrig haft onsdagen som en partykväll så är lite ovan med det. Men så hade ju gymnasiet julfest idag och det skulle säkert firas av de som har ålder.
Imorgon skall my family klä julgranen och det är klart att jag skall delta! Annars kommer julen att firas med familjen, detta år hos kusinerna. Juldagen är ännu ett oplanerat kapitel men tar det som det kommer.
Nu är det godnatt! :)

"Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem."

"Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som hans glädje."

Nörd.

Jag kan officiellt kallas nörd.
Min pojkvän och hans gäng med häng gillar att spela alla dessa skjutspel. Och vid ett lan för en tid sen råkade sig så att en av killarna mittiallt var tvungen att dra för en stund, så tog jag ju min chans och hoppade in istället!
Det värsta med det hela är att det gick rätt så bra och vips så har jag och N börjat spela lite nu och då på kvällarna.
Alltså vi är det äkta nörd-paret!
För tillfället spelar de något stragiespel kopplade till varandra via nätet, men eftersom "min" (läs N:s andra dator) och hans dator går via samma modem så kan bara en av oss spela...Ja eller något i den stilen förklarada N att de berodde på. Saken går dock att fixa med olika nörd metoder men för tillfället får jag underhålla mig själv och endast höra på när de spelar.
Kanske lika bra det, nördheten har väl en gräns den också innan man är för djupt ner i nördheten.
Imorgon skall jag däremot vara allt annat än nörd, först skall jag nämligen med mor och ge blod och på kvällen skall jag träffa mitt eget gäng med häng för den traditionella julmiddagen, ser framemot att verkligen träffa alla face to face igen :D

"Datornördarnas naturguide.

Enkel guide till den som någon gång lämnar datorn och ger sig ut i naturen

Är det högt och grönt är det ett träd.
Är det lägre och grönt är det buskar.
Är det lågt och grönt är det gräs.

Flyger det och är litet är det insekter.
Flyger det och är stort är det fåglar.

Mer behöver du inte veta.

Överkurs:
Växer det och har fina färger är det blommor."


19122010

Det börjar närma sig jul.
Alla klapparna är köpta och paketerade så julen kan närma sig bäst den vill :)
Det är skönt med jullov, skall dessutom inte jobba som en dåre utan verkligen ha ett äkta jullov och det skall bli riktigt skönt!
"Julen är helt obegriplig. Jag vet fortfarande inte om det firas för att högtidlighålla Jultomtens eller Kalle Ankas födelsedag."

"Jultomten har rätt: Hälsa endast på folk en gång om året"

RSS 2.0