GRATTIISS!!

Grattis till min älskade Nico som fyller 24 år idaaag!!

Han fick massor med fina presenter och kalaset var väldigt lyckat och alla inbjudna på plats! :D


Puss till min finis <3





Borgbacken

Har idag varit till borgbacken med Tarja, syster och hennes polare.
Vädret var super och och roligt hade vi! Sedan ett varv via lägenheten innan vi åter styrde bilen hemåt.

Väl hemma fick jag en mindre trevlig nyhet, men så går det då man så gott som inte bor hemma längre. Nåja får se framemot de två veckorna semester i augusti, som nu kanske inte heller blir två veckor...suck med denna viljan att vilja resa.

Måndag

Barnvaktanden gick bra på fredagen. Vi var till parken men tyvärr började det regna så vi fick dra oss hemåt. Väl hemma grillade vi korv som vi åt med franskis, där efter blev det kokosbollar. Dom blev inte riktigt som planerade men väl omtyckta av barnen. Sen lite tv och till sist en godnatt saga och sedan sussade de så sött :)

På lördagen kollade jag, N och syster in Popkalaset och det var rätt bra.

På söndagen var jag ett varv på e konfirmation och sedan var det dags för jobb.

Idag har jag varit hem till mamma där jag, mamma och syster har rätt upp servis serier (skrivs de servise? men ni vet tallrikar och koppar osv) och skrivit ner vad vi har, börjar bli en hel del så småningom! Bra att ja när man flyttar till eget hus :D

Imorgon skall jag, M och S gå och kolla in två evetuella nya medlemmar till vår familj! Skall bli jätte roligt!! men mera om det när de är mera bestämt.

Har N:s födis present färdig bestämt, endast beställa och betala kvar då :P

Nästa tisdag kanske borgabacken med T, ser framemot att träffa tjejen!

puss hej

Vips

Vips så dagarna igen bara går!

Har denna vecka bara varit på jobb på måndag och sedan dess varit ledig, skönt.

Idag var jag med mamma och hennes kompis och orienterade, det var skönt men terrängen och kartan var en aning svåra så det tog lite längre tid än vad det tog förra gången.

Nu är det dags att gå och lägga sig och hoppas på att jag skulle orka stiga upp och göra lite skolarbeten imorgon. Efter det kanske lite träning! :D

En ny vecka.

Mor och far stack till Åland förra torsdagen och dagarna fram till söndagen då de kom hem gick otroligt snabbt!

torsdagen spelade vi volley och även syster kom dit och kollade läget och lekte med barnen.
Under helgen spelade vi ingen volley, på fredagen stack jag och syster till stan och åt morgonmål, gick på stan, handlade, träffade N och stack hem till Västerby. Där chillade vi, tog ett dopp i träsket och grillade. Vi fick även besök av två kusiner med sällskap. Allt som allt var fredagen mycket lyckad.

lördagen åt vi morgonmål i solen, bakade pajer, var till lappvik strand och lapade lite sol. Tyvärr var jag tvungen att dra på jobb på eftermiddagen. Men efter jobbet hann jag träffa mina närmaste polare och vi hann även kolla fiilisen på ettan. Ej så dålig som jag hade trott, men mycket drama skedde.

söndagen stack jag, N och syster med några kompisar återigen till Lappvik strand där vi spenderade hela dagen men sol och simning. Därefter blev det mat i KP och sedan stack syster och jag hem för att välkomna föräldrarna hem.

Idag har en ny vecka börja. Jobbar kväll idag men sedan är jag ledig några dagar. Skall försöka mig på en praktikrapport under de lediga timmarna. Syster stack till Ramsdal för att vara skribaledare denna vecka. Imorgon skall jag hämga med mamma till hangö och besöka mormor och morfar. Helgen har igen många planer. Och fredagen är en väldigt speciell dag!! Längtar <3

Torsdag.

Idag är en ledig dag.

Har fixat lite på mina shorts som jag har gjort men bestämde mig idag för att göra dem mera simpla än jag från början hade planerat. Mina planer var bara bra som tanke men i själva verkligheten så det helt bedrövligt ut.

Skall idag fara och köpa popkalasbiljetter. Var från början tänkt att jag och N skulle ha farit på en festival men då jobbturerna i KP är så svåra att organisera så resulterade det i att jag står på jobb den helgen eftersom alla andra också skulle ha ledigt. Nåja, jag tänker ta midsommaren ledigt istället.

Ikväll blir de volley igen, surprise!! :)

Kram på er



Onsdag

Har varit på jobb nu några dagar men nu är jag ledig ända till lördag.

Mam och Pap drar till Åland imorrn så jag och syrran får hålla koll på kanin och hus.

Har spelat volley idag igen och gud var roligt det är. Alla verkar dessutom ha möjlighet att vara med så gott som alla dagar i vecka, vilket är en förbättring från förra året då alla verkade ha hundra andra saker de också skulle göra.

Nu blir det film med Syster då jag för en gångs skull sover hemma hos parenteserna inatt.


Volley

Beach volley säsongen har varit inledd men relativt mycket volley på senaste!
En skön sport som alla kan vara med och spela :)

Imorgon kanske igen!

Förutom det får vi besök från storstaden som skall stanna över natt och på lördag är det först ett arbetsskift som gäller men sedan är det att snabbt byta om till en finare dress för att fira student!

kram

Ledig Torsdag

Idag är en ledig torsdag för de flesta:)

Jag och N skall försöka dra oss ut och njuta lite av solen.

hejjs <3

RSS 2.0